Coachning

Hur går det till?
Coachningen inleds med ett samtal där vi går igenom vad du önskar hjälp med och vad du behöver fokusera på för att nå dina mål. Det kan till exempel handla om att du vill utveckla, förändra eller förbättra dina relationer, din hälsa, din självkänsla eller ditt arbete till ett önskat läge.

I coachningen arbetar vi strukturerat mot specifika mål som du vill uppnå. Utgångspunkten är att det är du som har svaren och lösningarna inom dig och vet vad som är bäst för dig och din utveckling.

Genom reflektivt neutralt lyssnande och öppna frågor hjälper jag dig att sätta ord på dina tankar. Detta hjälper dig att upptäcka din skaparlust, dina förmågor och kompetenser.

Tillsammans kommer vi överens om hur ofta vi ska ses, men en till två gånger i månaden brukar vara ett lagom intervall för coachning. Mellan samtalen får du mindre ”hemuppgifter”, där du i praktiken tränar på det vi tillsammans kommit överens om.

Jag har stor vana av webbaserad coachning och kan erbjuda det som komplement eller alternativ till mottagningsrummet.

Varmt välkommen att höra av dig till katarina.eldin@changetalk.se

”Katarina är professionell, varm och närvarande i sitt coachande och jag har känt mig väldigt trygg från vår första träff.
Katarinas närvaro ger mig känslan av att vi arbetar tillsmmans och hon coachar mig att hitta andra perspektiv. Under varje samtal får jag med mig praktiska övningar och tips som är lätta att ta till sig och är hjälpsamma i min vardag.
Coachandet hjälper mig mycket och jag märker själv att jag hela tiden utvecklas”
/Lisa