Om mig

Jag erbjuder samtalsterapi, samtalsstöd vid ätstörningsproblematik, individuell coachning och coachning i hållbart ledarskap.

Utbildning

I grunden är jag beteendevetare med huvudområde psykologi och MI, motiverande samtal. Vidare har jag en grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) med inriktning kognitiv- och beteendeinriktad psykoterapi, KBT, och affektfokuserad psykodynamisk psykoterapi. Därutöver har jag en utbildning i NVC, non violent communication.

Yrkeserfarenhet
Mångårigt arbete med behandling av ätstörningsproblematik på Mandometerkliniken inklusive arbete med samtalsstöd till anhöriga. Egen verksamhet med individuell coachning och coachning i hållbart ledarskap.

Arbetsmetoder
Integrativ psykoterapeutisk inriktning, KBT och affektfokuserad terapi. Coachning utifrån MI-metoden, en form av guidning som bygger på att locka fram och stärka individens egen personliga motivation till förändring. 

I Changetalk utgår jag från dig som individ och tillämpar sedan den bäst lämpade metoden från mina utbildningar och min yrkeserfarenhet för att hjälpa dig med just dina utmaningar.

Jag är ansvarsförsäkrad och har tystnadsplikt.

Varmt välkommen att höra av dig och boka tid via mail till katarina.eldin@changetalk.se